Geschenkenservice

De ArtXtrA Geschenkenservice, nooit meer een verjaardag of jubilaris vergeten.

ArtXtrA heeft een nieuwe service in het leven geroepen die perfect aansluit op uw relatiebeheer.
Door gebruik te maken van deze unieke service, bieden wij u de mogelijkheid uw relaties en/of medewerkers op hun verjaardag of jubileum te verrassen met een cadeau in de vorm van een exclusief kunstpakket.

Wij zorgen ervoor dat het pakket op de juiste dag bij de jarige of jubilaris thuis of op het werk bezorgd wordt.

ArtXtrA heeft een aantal unieke kunstpakketten samengesteld en in haar Geschenkenservice opgenomen. Een kunstpakket bestaat uit een uniek ArtXtrA geschenk (inclusief kunstcertificaat) en een zorgvuldig geselecteerde fles wijn, verpakt in een houten ‘Kistje Kunst’.

Keuze uit verschillende kunstpakketten.

relatiegeschenk, kunstpakket

 

U kunt kiezen uit sculpturen en wijnstoppen die in Nederland worden gegoten, waarmee wij de hoge kwaliteitseisen van onze klanten waarborgen. Ook kunt u zelf een fles wijn kiezen uit ons uitgebreide assortiment wijnen, al dan niet tijdens een speciaal voor u georganiseerde wijnproeverij in Rotterdam. Het is immers belangrijk te weten welke wijn uw relaties en/of medewerkers uit uw naam ontvangen. De keuze voor de samenstelling van het pakket kunt u natuurlijk ook geheel aan ons overlaten.

Hoe werkt het?
Het enige dat u hoeft te doen, is ons een overzicht te sturen van de verjaardagen van uw relaties en/of medewerkers met NAW gegevens. Wij zorgen voor de rest. En last but not least sturen wij u op de dag zelf een sms of e-mail om u te herinneren aan de verjaardag van uw relatie of medewerker. U kunt de Geschenkenservice op ieder moment in laten gaan.

Meer informatie?

Bel mij voor een afspraak zodat wij de details kunnen doornemen op 010-217 94 80. Of stuur mij een email info@artxtra.nl
Ik ga graag voor u aan het werk!
Rob Lindeman

Nunc est bibendum (Nu moet er gedronken worden)