Geschenken op maat

Maatwerk

ArtXtrA is gespecialiseerd in maatwerk geschenken Als marktleider in het vervaardigen van betaalbare, exclusieve, kunstzinnige geschenken van hoge kwaliteit in kleine oplagen, biedt ArtXtrA een bijzonder kunstconcept op het gebied van geschenken voor allerlei feestelijke gelegenheden. Ook voor uw bedrijf kunnen wij een exclusief geschenk op maat verzorgen. Informeer naar de vele mogelijkheden via info@artxtra.nl of +31 626266035, of download onze brochure waarin wij enkele door ArtXtrA ontwikkelde, exclusieve jubileum en relatiegeschenken voor u hebben uitgelicht.

Hieronder een aantal voorbeelden.

RET

Samen met de marketing afdeling van de RET een prachtig vouw-tasje ontwikkeld. Waarin de skyline van Rotterdam met alle openbaar vervoer weergegeven.

Erasmus sculptuur in brons

Jubileumjaar voor het bronzen standbeeld van Erasmus bij de Laurenskerk, inmiddels 400 jaar oud. Het is daarmee het oudste beeld in Nederland.
ArtXtrA heeft voor dit mooie jubileum met de unieke 3D scan van het originele sculptuur, drie modellen in brons gerealiseerd.
Deze drie prachtige uitvoeringen van de Rotterdamse filosoof en denker Desiderius Erasmus zijn aan onze collectie toegevoegd.

Schavemaker Logistics & Transport B.V.

Bedrukt lichtobject 160 cm breed. Compilatie van 50 jaar transport en logistiek.
Schavemaker is een ervaren logistiek dienstverlener met een breed aanbod aan diensten op het gebied van logistiek en Europees transport.

St. Jude Medical

Glazen schaal met uniek ontwerp waarin het hart centraal staat. St. Jude Medical is een fabrikant van o.a. pacemakers, ICD’s, hartkleppen en hartkatheters om hartritmestoornissen op te sporen en te corrigeren.

Erasmus Universiteit

Sculptuur ‘De Desiderius’, ontworpen voor de Erasmus Universiteit.

“De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft ArtXtrA gevraagd een kunstenaar te zoeken voor het schetsen en vervaardigen van een bronzen Erasmus. De kunstenaar heeft zich bij het maken van de sculptuur laten inspireren door het standbeeld van Erasmus uit 1662. Het betreft het oudst bewaard gebleven bronzen standbeeld in Nederland. ‘De Desiderius’ is op de universiteit inmiddels een begrip. Het bronzen beeld wordt door het College van Bestuur uitgereikt aan degenen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de EUR en/of de samenleving.” Diane A.M.G. Hoek-Penders, senior communicatiemedewerker stafafdeling Marketing & Communicatie Erasmus Universiteit.

Grafidata

Sculptuur ‘Het uitroepteken’, ontworpen voor Grafidata.

“Een van de eerste geschenken die wij door ArtXtrA hebben laten maken was een keramieken beeld van drie mensen die met elkaar verbonden zijn, om aan te geven dat Grafidata de innovatieve kennis die zij in huis heeft graag deelt met haar relaties. Een jaar later hebben we een zilverkleurige sculptuur met glazen cirkel laten maken. Het jaar erop hebben wij een sculptuur laten laseren in een groot blok kristalglas. Het resultaat was prachtig. De reacties van onze relaties waren zeer lovend. De aanpak van ArtXtrA vonden wij zeer efficiënt en plezierig. Zij weten precies hoe wij denken over onze relaties en wat wij proberen over te brengen. ArtXtrA weet dat we onze klanten iets speciaals en unieks willen bieden. Onze relaties zijn de geschenken echt als collectors items gaan zien en verheugen zich daarom elk jaar weer op de verrassing die wij voor hen in petto hebben.” Yvonne Fisscher, manager marketing Grafidata.

Florance Zorg

Sculptuur ‘Zorg met respect’, ontworpen voor Florence Zorg.

“We leerden ArtXtrA kennen als leverancier van een van onze instellingen. Dat was destijds goed bevallen. ArtXtrA is klant- en oplossingsgericht. Tussen droom en daad zit nog wel eens wat ruimte. Daar weet ArtXtrA goed mee om te gaan en in te adviseren. We zijn daarom opnieuw met elkaar in contact gekomen met als resultaat twee stijlvolle geschenken. Eén geschenk voor onze medewerkers als blijk van waardering voor al het werk dat zij in het afgelopen jaar voor de organisatie hebben verricht. En daarnaast een sculptuur voor onze jubilerende werknemers. Wij hebben voor kunst gekozen, omdat bij het inrichten van een nieuwe organisatie gezocht werd naar samenhang en symbolen die het beeld van de vernieuwing kunnen versterken. Kunst kan dit op een treffende manier uitdrukken. De koppeling van een kunstvorm met een bedrijfslogo is heel verrassend. Kortom, een originele variant op iets traditioneels als een kerstgeschenk. Wat ons betreft biedt de samenwerking met ArtXtrA nog vele mogelijkheden voor de toekomst.” Peter Boverhoff, manager PR & Communications Florence Zorg.

Nederlands-Duitse Handelskamer

Sculptuur in brons, ontworpen voor de Nederlands-Duitse Handelskamer.

Bovenstaande afbeelding toont de voortgang van het ontwikkelen van een geschenk op maat. Na de eerste fase met vier verschillende schetsontwerpen wordt van de gekozen schets een wasmodel gemaakt. Na een definitieve goedkeuring door de klant worden de sculpturen in productie genomen. In dit geval is er aanvullend gekozen voor een bijpassende kaart met informatie over het ontwerp, de titel van de sculptuur en de CV van de kunstenaar.

Referenties

Om een duidelijk beeld te geven van de vele mogelijkheden heeft ArtXtrA een corporate brochure samengesteld waarin een groot aantal van door ons ontwikkelde exclusieve geschenken is uitgelicht. ArtXtrA heeft voor onder andere de volgende bedrijven gewerkt:

Unilever, Rotterdam
St. Jude Medical, Veenendaal
Erasmus Universiteit, Rotterdam
Raad voor de Strafrechttoepassing en Jeugdbescherming, Den Haag
Florence Zorg, Rijswijk
Bakkersland, Hedel
Arienshuizen, Almelo
Sociale Verzekeringsbank SVB, Amsterdam
Van Gennip Verpakking, Eindhoven
Clements, Alblasserdam
Maersk, Rotterdam
Grafidata, Deventer
Stadgenoot, Amsterdam
Veerhaven, Rotterdam
Lindegas, Schiedam
Thermatras, Oud-Beijerland
PWS, Rotterdam
Rijksmuseum, Amsterdam
Kröller-Müller Museum, Otterlo
Gemeentemuseum, Den Haag